FI ønsker atter vækst i fødevareeksport

FødevareIndustrien vil i samarbejde med den danske ambassade i Berlin sørge for atter at skabe vækst i eksporten af danske fødevarer til Tyskland. En hjemmeside skal sørge for hele tiden at gøre tyske indkøbere opmærksomme på danske fødevarer.

Det ønsker FødevareIndustrien i Dansk Industri nu at gøre noget ved. Brancheorganisationen har derfor i samarbejde med den danske ambassade i Berlin sammensat et utraditionelt program, som skal bringe de danske fødevareproducenter endnu tættere på de tyske indkøbere, end det er tilfældet i dag.

Konkret laver man en internetportal, som den danske fødevareminister Mariann Fischer Boel (V) præsenterer ved en reception på den store fødevaremesse Anuga i Köln den 12/10-03. Portalen får adressen www.daenisch-essen.de.

Forinden har de deltagende danske fødevarevirksomheder været på en studietur i Lübeck, hvor man mødes med tyske indkøbere fra toneangivende detailhandels- og food service kæder. Det sker på et møde den 5/9-03, som H.K.H. Prins Henrik efter planen åbner.

Login