Daniel Rugholm ny chefkonsulent i L&F

NYT JOB: Tidligere folketingsmedlem og miljø-, landbrugs- og fødevareordfører Daniel Rugholm (K) har fået nyt job som chefkonsulent i Public Affair-afdelingen hos Landbrug & Fødevarer.

Det er et kendt ansigt inden for fødevareområdet, som melder sin ankomst på chefkonsulent-kontoret hos Landbrug & Fødevarer den 1. oktober.

Tidligere folketingsmedlem og miljø-, landbrug- og fødevareordfører Daniel Rugholm har nemlig sagt ja tak til en stilling som chefkonsulent for Public Affair-afdelingen hos erhvervsorganisationen. 

Det oplyser Landbrug & Fødevarer til Altinget.

Daniel Rugholm møder ind til en jobbeskrivelse, som består i at rådgive ledelse og bestyrelse inden for politik og strategi.

Herudover kommer han til at indgå i tæt kontakt med politikerne på Christiansborg.

Køer i baghaven
Daniel Rugholm har i flere omgange stiftet bekendtskab med Christiansborg som folketingsmedlem for De Konservative. Både i perioden 2010-11 og 2014-2015.

"Jeg er nærmest vokset op med køer i baghaven og er viceborgmester i en nordjysk kommune, hvor fødevareproduktionen har stor betydning. Jeg har også set hvordan tusindvis af arbejdspladser i landbruget, på mejerier, slagterier og andre fødevareproducenter er forsvundet, fordi produktionen har vanskelige krav i Danmark," siger Daniel Rugholm i en meddelelse sendt til Altinget.

Han fortsætter:

"Derfor har det altid været naturligt for mig at arbejde for bedre vilkår for fødevareerhvervet samtidig med, at vi passer på vores natur."

Daniel Rugholm er i dag viceborgmester i Hjørring Kommune og besidder herudover en række bestyrelsesposter. Han er blandt andet næstformand for University College Nordjylland.

Forrige artikel Eva Kjer: Rammevilkår har førsteprioritet Eva Kjer: Rammevilkår har førsteprioritet Næste artikel NOAH: Patenter truer fødevareforsyning