Denne uge på Fødevarer (6)

DET SKER: Fødevareministeren deltager på Agrofarm i Moskva med en række danske virksomheder. Landbrug & Fødevarer holder Fjerkrækongres 2013. Læs mere her.

Ministeren
Fødevareministeren er tirsdag 5. februar i Rusland, hvor hun deltager i udstillingen AgroFarm.

Folketinget
Torsdag 7. februar modtager Miljøudvalget deputationer om vandløbsidentifikation og små vandløb i vandplanerne. Udvalget for Fødevarer og Landbrug, Udvalget for Landdistrikter og Øer og Sundhedsudvalget er inviteret til at deltage. 

Andre arrangementer
Fra tirsdag 5. februar til torsdag 7. februar afholdes Agrofarm i Moskva, Rusland. Landbrug & Fødevarer og Export Promotion Denmark har inviteret danske virksomheder til at udstille i den danske pavillon på Agrofarm. Formålet er at skabe øget opmærksomhed og markedsføring for de deltagende virksomheder. Fødevareministeren deltager.

Tirsdag 5. februar afholdes reception for kommunikationschef Sander Jacobsen, Kopehhagen Fur, som fylder 50 år. Administrerende direktør Torben Nielsen inviterer i den forbindelse venner, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere til reception.

Onsdag 6. februar og torsdag 7. februar er der Fjerkrækongres 2013. Der vil være en række oplæg, blandt andet fra Søren Gade, administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, om landbrugets placering i det danske samfund, Mette Bock (LA) om fjerkræproduktionens fremtid i Danmark, Ole Larsen, L&F, om landbrugets finansieringssituation og alternative finansieringskilder med flere.

Jysk Landbrugsrådgivnings formand, Bjarne Larsen, fylder fredag 8. februar 50 år. I den anledning er der reception hos Jysk Landbrugsrådgivning.

Login