Podcast: Er verdensmålene kun for store virksomheder?

Små virksomheder arbejder i højere grad målrettet med verdensmål i dag, fordi det øger deres konkurrencefordele, og fordi større virksomheder stiller krav til dem. Hør mere i dagens Ajour.

Hvordan laver man et CO2-regnskab? Og hvordan undgår man som virksomhed at falde i "greenwashing fælden"? 

Dansk Industri har det sidste halve år oplevet en overvældende tilslutning til kurser, som svarer på netop de spørgsmål.

Først var det især de store virksomheder, som arbejdede målrettet med verdensmålene, men nu vil de små virksomheder også være med.

Christina Houlind er journalist på Altingets nye niche, Verdensmål, og dykker i dag ned i årsagerne til, at små virksomheder også vil arbejde med verdensmål. Det handler især om, at de store virksomheder begynder at stille grønne krav til deres underleverandører, som netop er de små virksomheder. 

Forrige artikel Hvor langt må kinesisk teknologi komme ind i infrastrukturen? Hvor langt må kinesisk teknologi komme ind i infrastrukturen? Næste artikel Regeringen vil forbyde minkavl indtil 2023 – men bliver det nogensinde tilladt igen? Regeringen vil forbyde minkavl indtil 2023 – men bliver det nogensinde tilladt igen?
DI-boss afslår jobtilbud fra regeringen

DI-boss afslår jobtilbud fra regeringen

Dansk Industris administrerende direktør, Lars Sandahl, fik ifølge flere kilder tilbudt posten som ambassadør i Japan, men takkede nej. Dermed er regeringens plan om en politisk udpeget ambassadør slået fejl.