Overblik: 11 anbefalinger til de nordiske civilsamfund

Repræsentanter fra nordiske civilsamfundsorganisationer, ministre og andre interessenter mødtes i november til kulminationen på 'Nordisk Topmøde for Civilsamfund 2021'. Topmødeforløbet har strakt sig over hele 2021, og det sidste resultat er 11 strategiske anbefalinger til at styrker de nordiske civilsamfund på socialområdet. Få et overblik over anbefalingerne her. 

2021 blev året, hvor det første 'Nordiske Topmøde for Civilsamfund' nogensinde løb af stablen og med Danmark som værtsland. Hen over året har aktører fra civilsamfundet, politikere og andre aktører mødtes og afholdt en række arrangementer og samtaler i større eller mindre fora. Efter højniveausamtalen i november 2021 i København med deltagelse af ministre fra de nordiske lande er hovedpointer og konklusioner bearbejdet og samlet i de endelige anbefalinger - det såkaldte road map.

Anbefalingerne er rettet mod både civilsamfundets organisationer, nationale politikere og embedsmænd, kommunale politikere og embedsværk, erhvervslivet og filantropiske fonde. De samlede anbefalinger kan læses her

Få et overblik over de 11 anbefalinger her:

Login