Søndagsavisen tilbyder kandidater billige valgannoncer

Mere end 400 kandidater til årets folketingsvalg har netop fået brev fra Søndagsavisen med tilbud om personlige valgannoncer i ugeavisen til under halv pris.

Det skriver Søndagsavisen i en pressemeddelelse.

"Hemmeligheden bag det aggressive tilbud er, at vi har fået ny teknologi, som betyder, at kandidaterne selv kan fylde tekst og billede ind i deres annoncer, og dermed vil valgannoncerne være uberørte af menneskehånd her på avisen. Alt kører automatisk inklusiv fakturering og placering på siden," siger Søndagsavisens mediedirektør, Arne Ullum. Han har en fortid på TV 2s Christiansborg redaktion og som chefredaktør for B.T.

"På den måde er vores omkostninger på annoncerne reelt de samme som færdigmateriale-annoncer i meget stor volumen, og den fordel vil vi gerne bruge til at vinde markedsandele."

Blandt Søndagsavisens 1,3 mio. læsere er der ifølge avisen 270.000 såkaldte tvivlere, som ikke har enfast tradition for at stemme på et bestemt parti.

"Alle eksperterne siger, det bliver tvivlerne, som afgør valget, og det er det måske vigtigste argument for at bruge Søndagsavisen. De gamle dagblade har modsat en meget høj andel af partiloyale, og dem er der jo ikke meget gevinst ved at påvirke," siger Arne Ullum.

Søndagsavisen har i forbindelse med fremstødet oprettet en særlig valg-hjemmeside.

Forrige artikel EU-ambassadøren tæller ned til dansk formandskab EU-ambassadøren tæller ned til dansk formandskab Næste artikel Ny dansk bog om Kennedy-brødrene Ny dansk bog om Kennedy-brødrene