Nyt Altinget-magasin til abonnenter

MAGASIN: Marts-udgaven af Altinget.dks digitale magasin er ude nu. Læs stort interview med Thorning-Schmidt og mød Danmarks sidste kommunister.

Det nye nummer af Altinget | Magasin er ude nu. Magasinet kan læses gratis af Altinget.dks abonnenter.

I denne udgave kan du glæde dig til et stort interview med statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), der blandt andet udfolder sit syn på EU og den aktuelle debat om velfærdsturisme.

Vi tager også på besøg hos to af Danmarks sidste kommunister, der fortæller om den kommende revolution.

Glæd dig også til portrætter af de nye ministre Sofie Carsten Nielsen (R) og Mogens Jensen (S), samt interviews med fødevareminister Dan Jørgensen (S) og Folkebevægelsen mod EU's Søren Søndergaard, der nu forlader sin plads i Europa-Parlamentet.

Derudover får du masser af andre artikler om dansk og international politik, boganmeldelse, kalender, navnenyt og meget mere.

Du kan læse magasinet her.

Praktisk info
Magasinet kan læses på både iPad, Mac og PC. Som abonnent på Altinget.dk skal du bare bruge dit sædvanlige log-in for at læse magasinet. Andre kan købe det til 125 kr her. Hvis du har tekniske problemer eller spørgsmål, så kontakt os på adm@altinget.dk eller tlf. 33 34 35 40.

 

 

Forrige artikel Thorning: S er et venstreorienteret parti Thorning: S er et venstreorienteret parti Næste artikel Sådan vandt de borgerlige i Norge Sådan vandt de borgerlige i Norge