Folketingets formand sætter ind over for løse hunde på Christiansborg

Folketingsformand Søren Gade beder nu alle politikere på Christiansborg om at holde deres kæledyr i snor og på partikontorene. Det sker oven på episoder med afføring og løse hunde på gangene.

På Christiansborg er det ikke altid, at intet er så skønt som en vuffeli-vov.

Her har folketingsformand Søren Gade (V) set sig nødsaget til at komme med et opråb til politikere, der medbringer deres pelsede venner, skriver Politiken.

"Præsidiet er blevet gjort bekendt med eksempler på hunde, som går løs rundt på Christiansborgs gange. Hos nogle skaber det nervøsitet. Andre bliver påvirket på grund af allergi," indleder formanden i en mail til alle medlemmer af Folketinget.

{{toplink}}

Formanden understreger, at hunde kun bør medbringes i et begrænset omfang. Og det er slut med løsgængere, fastslår han:

"Hvis man undtagelsesvist medbringer en hund på Christiansborg, skal den opholde sig på medlemmets kontor og kan ikke tages med rundt på Christiansborg. Til og fra kontoret skal hunden føres i snor," skriver han i mailen.

"Hvis dette ikke efterleves, vil man fremover ikke kunne medbringe sin hund på Christiansborg," skriver folketingsformand Søren Gade.

Tidligere har Ekstra Bladet beskrevet, at en hund havde skidt på Christiansborgs gange. Det er endnu uvist, hvem der ikke kunne holde sig.

Forrige artikel I Herning børstede Konservative støvet af sig: I Herning børstede Konservative støvet af sig: "Nu løfter vi blikket" Næste artikel Forsvaret og Elbit lovede hinanden tavshed om tidligere våbenforhandlinger Forsvaret og Elbit lovede hinanden tavshed om tidligere våbenforhandlinger