Anita Furu har været taleskriver for fire forskellige statsministre: "Det svære er ikke, at partifarven skifter"

Anita Furu har arbejdet som taleskriver i Statsministeriet i 14 år. Nu er hun forfatter og aktuel med bogen "Flygtige ord", hvor hun giver et indblik i maskinrummet. Vi har spurgt hende, hvor stor forskel der egentlig er på at arbejde for fire vidt forskellige statsministre.

"Jeg synes ikke, det svære er, at statsministrene er fra forskellige partier. Udfordringen - og det, der gør det spændende - er, at der er tale om vidt forskellige mennesker."

Sådan siger tidligere taleskriver Anita Furu om at skulle omstille sig, når en ny statsminister indtræder i regeringskontoret. 

Hvad mener hun med det? Og i hvilke tilfælde har der sneget sig udtryk fra tidligere statsministre med i nye statsministres taler?

Det kan du høre i dagens afsnit af Altinget Ajour.

 

Gæst: Anita Furu, tidligere taleskriver i Statsministeriet

Vært: Ida Thagesen, podcastredaktør

{{toplink}}

{{toplink}} 

Forrige artikel #dkpol: Så er Mette Frederiksen tilbage som krisemanager #dkpol: Så er Mette Frederiksen tilbage som krisemanager Næste artikel #dkpol: Nu går Troels Lund efter Vanopslagh. Men er det en god idé at kalde ham ung og useriøs? #dkpol: Nu går Troels Lund efter Vanopslagh. Men er det en god idé at kalde ham ung og useriøs?