K langer ud efter Schlüter

KORT NYT: Henriette Kjær (K) går i rette med den tidligere partileder, der offentligt har kritiseret Bendt Bendtsens ledelsesstil.

Under overskriften "Vi er så konservative, at det gør noget!" kritiserer Henriette Kjær i en pressemeddelse Poul Schlüters udtalelser:

"Vi, der færdes på Christiansborg hver dag, ved, at tiderne er anderledes, end da Poul Schlüter selv stod i spidsen for partiet. Og vi har forståelse for, at han har svært ved at følge den politiske dagsorden lige så tæt, som da han selv var partileder. Det samme gælder naturligvis alle andre, der passer et civilt erhverv ved siden af deres politiske arbejde."

Utilstedeligt få mandater
Poul Schlüter påpegede igår overfor dagbladet Politiken, at skønt partiet har "syv blændende dygtige fagministre", så er det ikke lykkedes at gøre vælgerne opmærksom på, hvad hele partiet står for:

"For mig er det helt utilstedeligt, at vi kun har 18 mandater ved valg efter valg. Der skal man passe på, at vi ikke bliver låst fast. Der er langt flere konservative vælgere end de, der nu sætter kryds ved liste C," sagde den tidligere statsminister til Politiken.

Rettidig omhu
Henriette Kjær opfordrer Schlüter til i fremtiden at servere sine råd med større omtanke:

"Min opfordring til Poul Schlüter skal være, at han sætter sig ind i, hvor mange konservative mærkesager, der er blevet gennemført i dette årtusinde, og i hvor høj grad Konservative har været en del af værdidebatten. Vi er altid glade for gode råd, blot de bliver serveret med rettidig omhu."

Login