Viceborgmester på Lolland skifter til Nye Borgerlige

Erik Kjelgaard, viceborgmester i Lolland Kommune, stiller op for Nye Borgerlige. Han blev i slutningen af september ekskluderet fra Dansk Folkeparti.

Lolland Kommunes 2. viceborgmester Erik Kjelgaard stiller op for Nye Borgerlige ved kommunalvalget i november. Han var ved seneste kommunalvalg opstillet for Dansk Folkeparti, men han blev i slutningen af september ekskluderet fra partiet, fordi han havde sendt en mail til et af kommunens udvalg samt visse embedsmænd i kommunen, skriver Politiken. Indholdet af mailen kendes fortsat ikke.

Viceborgmesteren havde i forvejen fået en advarsel, fordi han ville lave sin egen Dansk Folkeparti-liste på grund af utilfredshed over sin placering på partiets kandidatliste. En plan, partiet ikke var enig i og derfor forbød ham. Den nye kandidat for Nye Borgerlige kommer til at stå som nummer fem på kandidatlisten i Lolland Kommune.

Erik Kjelgaard skriver på sin Facebook-profil, at valget af Nye Borgerlige skyldes, at "det er det mest åbne og hæderlige parti, jeg nogensinde har mødt."

Forrige artikel Nobels fredspris går til atomafskaffelses-kampagne Næste artikel Liberal Alliance i Holstebro har kandidaterne klar