TV 2 News opruster på den politiske dækning

MEDIER: TV 2 News udvider dækningen af de vigtigste politiske landsmøder og starter denne weekend med en omfattende dækning af SF's landsmøde i Kolding med Lotte Mejlhede som vært.

TV 2 News styrker nu dækningen af de politiske landsmøder, og allerede den kommende weekend, 13.-15. april, er der udvidet dækning af SF's landsmøde i Kolding, hvor der er valg til landsledelsen og nyt principprogram på dagsordenen.

TV 2 News dækker landsmødet hen over weekenden og er til stede i Kolding med et fremskudt studie, hvor Lotte Mejlhede er vært og har gæster. Fremover vil News dække de vigtigste politiske landsmøder efter en lignende model.

"Dramaet i dansk politik er på ingen måde forbi med folketingsvalget, og der er masser af brydninger, reformplaner og vigtige diskussioner blandt både oppositions- og regeringspartierne. Politik er ikke bare spændende og interessant for os og seerne, det er en af grundstenene i News' nyhedsformidling til danskerne, og derfor vælger vi nu at gøre endnu mere ud af de vigtigste politiske landsmøder," siger Mikkel Hertz, kanalchef for TV 2 News.

Forrige artikel Det skal være nemmere at suspendere borgmestre Næste artikel Blå vælgere imod energiaftale Blå vælgere imod energiaftale