TV 2 henter velkendt stemme tilbage til skærmen

Værtsholdet på TV 2 News bliver et ansigt rigere i slutningen af august, og det tilhører den gamle kending Gertrud Højlund, der i sin tid var vært på TV 2 Radio og også tidligere har sagt Go’ morgen Danmark til kanalens seere.

Gertrud Højlund vender tilbage til TV 2 som vært på TV 2 News i slutningen af sommeren.

Fra midten af august vil hun tone frem på kanalens dag- og eftermiddagsflade, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Gertrud Højlund er uddannet journalist og har ad flere omgange tidligere været en del af TV 2-familien. Hun var radiovært på det hedengangne TV 2 Radio og har fungeret som værtsvikar i formiddagsprogrammet Go’ morgen Danmark. Derudover tæller hendes karriere også ansættelser hos Radio 24syv, Weekendavisen og senest DR, hvor hun nu forlader en stilling på P1.

Og hun glæder sig til at komme i gang med sit nye job:

"Jeg ser meget frem til at vende tilbage til TV 2. Jeg ser selv News i store mængder, både når jeg skal forsikres om, at verden står endnu, og på de store nyhedsdage, hvor alt udvikler sig fra minut til minut. Jeg er stolt over at blive en del af den mest centrale nyhedsmaskine i det danske medielandskab," siger Gertrud Højlund i pressemeddelelsen.

På tv-stationen bliver hun budt velkommen af TV 2 News’ chefredaktør, Mette Østergaard, der er glad for, at Gertrud Højlund har sagt ja til udfordringen.

"Gertrud er – foruden at være en dygtig journalist – også en fremragende formidler, der kan og vil bruge sig selv for at få nyhedshistoriernes centrale budskab helt ud til seerne. Jeg glæder mig meget over, at Gertrud fremover bliver en del af det stærke værtshold på News," siger hun i pressemeddelelsen. 

Forrige artikel SF skal finde spidskandidat i København ved kampvalg Næste artikel Ole Pass stopper som socialdirektør i Rødovre