Tove Videbæk stiller igen op til Folketinget

Tidligere medlem af Folketinget for Kristendemokraterne, Tove Videbæk, stiller ved det forestående folketingsvalg op for Det Konservative Folkeparti.

Til det kommende folketingsvalg har Det Konservative Folkeparti fået sig en gammel kending som ny kandidat.
Tove Videbæk sad i Folketinget for Kristendemokraterne fra 1998 til 2005 og var i den periode både næstformand i folketingsgruppen og formand for Folketingets socialudvalg. 

I 2008 forlod Tove Videbæk imidlertid Kristendemokraterne og blev i stedet konservativ. Ved EP-valget i 2009 stillede Tove Videbæk op for de Konservative og fik ca. 23.000 personlige stemmer, hvilket var nok til en andenplads på den Konservative liste efter Bendt Bendtsen som 1. suppleant til Europa Parlamentet. Den plads genvandt hun ved Europaparlamentsvalget i 2014. Hun er desuden medlem af byrådet i Ikast-Brande Kommune, hvor hun sidder i økonomiudvalget og sundheds- og omsorgsudvalget og var medlem af Regionsrådet for Region Midtjylland fra 2005 til 2009.

I følge Dagbladet Ringkøbing Skjern går Tove Videbæk nu igen efter en plads i Folketinget, dog under den konservative fane.

Forrige artikel Søren Pape stiller op i Vestjylland Næste artikel Kerstin af Jocknick tiltræder Finanstilsynets bestyrelse