Tidligere syddansk SF'er skifter til Retsforbundet

SF's tidligere gruppeformand i Region Syddanmark, Mette Valentin, hopper til Retsforbundet, hvor hun skal være ordfører på det social-, familie- og børnepolitiske område.

Retsforbundet har fået ny socialpolitisk ordfører, men ansigtet er velkendt. Det tilhører nemlig den tidligere SF-gruppeformand i Region Syddanmarks regionsråd, Mette Valentin.

Det skriver partiet i en pressemeddelelse.

”Det har været en rigtig positiv proces med en glædelig udgang. Jeg ser virkelig frem til fortsættelsen. Det betyder, at Retsforbundets fokusering på det socialpolitiske område nu bliver forstærket med en stemme fra en ildsjæl på dette område, og med Retsforbundet som platform kan Mette nu fortsætte og forstærke sin indsats for en anstændig socialpolitik," siger Retsforbundets politiske ordfører, Poul Gerhard Kristiansen.

Mette Valentin er uddannet socialrådgiver og har arbejdet i branchen i mere end 20 år. Hun engagerede sig i Dansk Socialrådgiverforenings Hovedbestyrelse i en årrække og har desuden brugt en stor del af sin tid på frivilligt arbejde med socialt udsatte familier og integration.

Og det nye medlem føler sig allerede godt tilpas i Retsforbundets rækker:

Jeg har fundet et ståsted, jeg kan stå ved og forsvare i mit hjerte, med mine værdier og mine holdninger – hvor der er plads til mig – og mine visioner og det, som jeg brænder for," siger Mette Valentin i pressemeddelelsen.

Forrige artikel Byrådsmedlem slutter sig til Nye Borgerlige i Sorø Næste artikel Ny kvinde i spidsen for kommunernes kompetenceudvikling