Tidligere DF'er er spidskandidat for ny liste på Frederiksberg

Formand for græsrodsbevægelsen Senior Aktivisterne, Jette Plesner Dali, har i en pressemeddelelse meddelt, at græsrødderne stiller op til kommunalvalget i Frederiksberg Kommune under navnet Frederiksberg Aktivisterne. Jette Plesner Dali bliver partiets spidskandidat. 

Formand for Senior Aktivisterne, Jette Plesner Dali, har i en pressemeddelelse meddelt, at græsrødderne stiller op til kommunalvalget i Frederiksberg Kommune. I samme ombæring skifter Senior Aktivisterne navn til Frederiksberg Aktivisterne, og Jette Plesner Dali bliver partiets spidskandidat. 

"Det er desværre ikke kun ældre, som har brug for hjælp, men også ledige, hjemløse og kronisk syge. Derfor ønsker vi at intensivere vores arbejde, som fremover vil bestå af konkret og praktisk hjælp, nu kombineret med forskellige former for politisk aktivisme," siger Jette Plesner Dali i pressemeddelelsen.

Jette Plesner Dali har tidligere været medlem af Radikale Venstre, Venstre og senest Dansk Folkeparti. Hun har blandt andet været Europa-Parlaments- og folketingskandidat for Dansk Folkeparti. I 2010 var hun kortvarigt i Folketinget som stedfortræder for Hans Kristian Skibby. Jette Plesner Dali meldte sig dog ud af Dansk Folkeparti i 2015, fordi hun mente, at partiet begik løftebrud ved at lægge stemmer til nedskæringer på ældreområdet. 

Derudover har Jette Plesner Dali markeret sig i debatten om kvinders rettigheder og islam. Hun har blandt andet været næstformand for Kvinder for Frihed, bestyrelsesmedlem i Trykkefrihedsselskabet og formand for foreningen Forum for kvinders retsstilling og integration.

Forrige artikel DF genvælger spidskandidat til regionsrådsvalg i hovedstaden Næste artikel Tidligere folketingspolitiker ny direktør hos Silkeborg Boligselskab