Thisted-politiker forlader S

Morten Bo Bertelsen forlader Socialdemokraterne i kommunalbestyrelsen i Thisted, som han har været en del af siden 2002. Han er ikke enig i partiets overordnede politiske linje i forhold til flygtninge og asylansøgere.

Lokalpolitiker i Thisted Morten Bo Bertelsen meldte søndag sin afsked med Socialdemokraterne, idet han ikke længere kan stå inde for den overordnede politiske linje fra Christiansborg, som Socialdemokraterne i øjeblikket fører i forhold til flygtninge og asylansøgere.

Det skriver Limfjord Update.

Morten Bo Bertelsen meldte sig for første gang ind i Socialdemokraterne i 1998 og har været en del af kommunalbestyrelsen i Thisted siden 2002.

"Jeg har været glad for samarbejdet i den socialdemokratiske gruppe. Min beslutning skal ses i sammenhæng med partiets overordnede politik fra Christiansborg, som jeg ikke længere finder foreneligt med mit politiske ståsted. Jeg finder bl.a. de seneste stramninger på flygtningeområdet uforenelige med mine grundlæggende værdier," siger Morten Bo Bertelsen ifølge Limfjord Update.

Avisen skriver derudover, at han opretholder sit mandat i kommunalbestyrelsen, hvor han fremover forventer at repræsentere SF.

Forrige artikel Dødsfald: Berlingskes kommentator Claes Kastholm (73) Næste artikel Ny formandskandidat til Sjællands regionsråd fra S