Ny formandskandidat til Sjællands regionsråd fra S

Socialdemokraterne i Region Sjælland har valgt Heino Knudsen som spidskandidat til valget næste år og satser dermed på, at han kan skaffe dem formandsposten i regionsrådet.

Heino Knudsen skal gå forrest i spidsen for socialdemokraternernes tropper, når de vil erobre formandsposten i Region Sjællands regionsråd ved valget næste år.

Han er nemlig blevet valgt som partiets spidskandidat ved et repræsentantskabsmøde i Ringsted, skriver Folketidende.

"Med Heino Knudsen har vi valgt en dygtig og arbejdsom yngre politiker, som vil stå i spidsen for vores projekt med at gøre Region Sjælland nærværende og tryg for borgerne. Det gælder både i sundhedsvæsenet, ved den nødvendige infrastruktur, ved erhvervsudvikling og ved den grønne dagsorden, der finder sted i regionen," siger formand for Socialdemokratiet i Region Sjælland Ida Marker til lokalavisen.

Heino Knudsen er 36 år gammel og kommer fra Nakskov. I dag sidder han i byrådet i Lolland Kommune og har en formandspost i fritids- og kulturudvalget.

Ved siden af det politiske arbejde er han markedskonsulent hos CELF, Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster, der tilbyder uddannelser til organisationer og virksomheder. Oprindeligt er han uddannet salgsassistent og har i mere end 10 år arbejdet med salg af tøj i både Danmark og i udlandet.

Resten af det socialdemokratiske kandidathold skal vælges i løbet af året.

Forrige artikel Thisted-politiker forlader S Næste artikel Anders Kronborg vil i Folketinget