Sundheds- og Ældreministeriet får ny kontorchef

Trine Toftgaard Lund er per 1. august ny kontorchef i Sundheds- og Ældreministeriet.

Efter lidt over to år som souschef i Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold, i dag benævnt Social- og Indenrigsministeriet, bliver Trine Toftgaard Lund kontorchef i Sundheds- og Ældreministeriets ældreenhed. Det sker i kølvandet på ændringer i ældreområdets placering fra Social- og Indenrigsministeriet til Sundheds- og Ældreministeriet.

Trine Toftgaard Lund blev i 2004 cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og tog i perioden 2011-2012 statens førlederuddannelse "Talent for ledelse". Før hun blev souschef i Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold, bestred hun en række andre poster i ministeriet, blandt andet som specialkonsulent og sekretariatsleder for Hjemmehjælpskommisionen. Hun har desuden været udvalgssekretær for Folketingets Socialudvalg i et lille års tid fra 2007-2008.

Hun overtager stillingen fra Eva Pedersen, der siden 2010 har været kontorchef på Kontoret for Ældre under Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold, samme kontor som Trine Toftgaard Lund var souschef på.

Forrige artikel Mindeord: S-kredsformand Peter Olesen, Kolding (62) Næste artikel Tidligere S-ordfører til Holstebro Kommune