SF skifter ud i toppen: Skal have ny landssekretær

SKIFTE: SF skal i gang med at sætte et nyt hold, og her bliver der ikke plads til landssekretær Turid Leirvoll.

Efter 13 år som landssekretær for SF er det nu slut for Turid Leirvoll. 

Hun fortæller på Facebook, at hun stopper på posten. 

"Pia og SF sætter nu det nye hold, der skal udvikle organisation og politik frem mod kommende valg, og det skal jeg ikke være en del af," skriver Turid Leirvoll. 

Landssekretæren er en del af SF's daglige ledelse og en af de helt centrale medarbejdere, som primært beskæftiger sig med det organisatoriske.

Ifølge Turid Leirvoll har de seneste 13 år som landssekretær været lærerige, sjove og til tider hårdt, men dog aldrig kedeligt og altid meningsfyldt.
"Lige nu en lille smule vemodigt – men jeg går med et smil på læben; glad for de mange erfaringer jeg tager med videre, ydmyg og taknemmelig for det demokrati, jeg har gjort tjeneste i, og ikke mindst; begejstret for de mange fantastiske mennesker i og udenfor SF jeg har haft glæden af at samarbejde med," skriver hun på Facebook.

Turid Leirvoll er 59 år og har en baggrund i den norske fagbevægelse. Fra 1993 til 2001 var hun partisekretær for det norske parti Sosialistisk Venstreparti (SV). Privat er hun gift med Steen Gade, som i 28 år har været medlem af Folketinget, inden han sidste år røg ud. 

Se Turid Leirvolls Facebook-statusopdatering herunder:

Forrige artikel Hjort og KL fortsætter maratonforhandlinger: Her er knasterne Hjort og KL fortsætter maratonforhandlinger: Her er knasterne Næste artikel Regeringen afliver omprioriteringsbidraget Regeringen afliver omprioriteringsbidraget