Se netværket bag den danske coronamodstand

En lang række personer med vidt forskellig baggrund og relationer på kryds og tværs er engageret i den folkelige modstand mod coronanedlukninger og restriktioner. Se netværket med de centrale aktører her. 

 

Mandag Morgen og Altinget har analyseret de netværk, der forbinder den danske coronamodstand. 

I den interaktive grafik herunder kan du møde en lang række af de centrale aktører i protestmiljøet – og se, hvordan de er forbundet med hinanden. 

Artiklen fortsætter under grafikken

Made with Flourish  

Mandag Morgen gennemgår i en længere artikel de tråde, der forbinder folkene i netværket.

Læs artiklen her

Fem personer spiller nøgleroller i mobiliseringen og organiseringen af de mange personer, foreninger og netværk, der tilsammen udgør en central del af det coronaskeptiske økosystem i Danmark.

Læs mere om de fem personer her

Fire nye politiske partier er vokset ud af coronamobiliseringen. Heraf er de tre partier – De Nationalliberale, Forfatningspartiet og Klart Svar – allerede lanceret. Det fjerde parti – Sammenholdet – er anmeldt til Indenrigs- og Boligministeriet, men endnu ikke lanceret over for offentligheden.

Læs mere om de nye partier her

, , ,

Forrige artikel Forskere er skeptiske over for forudsigelse om 99.000 manglende faglærte Forskere er skeptiske over for forudsigelse om 99.000 manglende faglærte Næste artikel Dansk Folkeparti vil sløjfe 'fantomskat' på salg af virksomheder Dansk Folkeparti vil sløjfe 'fantomskat' på salg af virksomheder