Se Danmarkskortet: Så stor forskel er der på sygefravær i kommunerne

Sygefraværet i kommunerne varierer fra 9 til 15 dage om året, viser ny analyse fra Indenrigs- og Boligministeriets Benchmarkingenhed. Her kan man også se, at der er stor forskel på sygefraværet blandt de tre største offentlige faggrupper. Klik på Danmarkskortet og se sygefraværet i din kommune. 

Det går den gale vej for sygefraværet blandt de kommunalt ansatte. 

Fra 2017 til 2019 er sygefraværet steget med 3,7 procent, viser en ny analyse fra Indenrigs- og Boligministeriets Benchmarkingenhed.

I en fjerdedel af kommunerne er sygefraværet dog faldet i perioden, mens det store flertal trækker gennemsnittet op.

Analysen viser, at der er store forskelle på tværs af kommunerne - både i forhold til gennemsnitligt sygefraværet og på sygefraværet for imellem de tre store faggrupper: lærere, social- og sundhedspersonale og pædagogisk personale.

På kortet herunder kan du se niveauer og udvikling for de enkelte kommuner og fordelt på faggrupper. Nederst finder du tallene i tabelform. 

,

Forrige artikel Mere end 210.000 vælgere har forladt Venstre til fordel for Konservative: ”Det er den største vælgervandring mellem to partier i 15 år” Mere end 210.000 vælgere har forladt Venstre til fordel for Konservative: ”Det er den største vælgervandring mellem to partier i 15 år” Næste artikel Pelle Dragsted vil have gratis tandlæge og flere almene boliger på Frederiksberg: Klar til at sætte skatten op Pelle Dragsted vil have gratis tandlæge og flere almene boliger på Frederiksberg: Klar til at sætte skatten op