Rytgaard forlader Berlingske

Redaktør for Berlingskes politiko.dk Nikolaj Rytgaard forlader sin redaktørstilling for i stedet at vende tilbage til sin gamle arbejdsplads på Jyllands-Postens politiske redaktion. 

Mandag har stået på mandefald for Berlingske, idet det tidligere på dagen blev annonceret, at avisen mister den undersøgende journalist og Cavling-vinder, Morten Frich, til Information.

Nu melder Media Watch om endnu et medarbejderskifte, idet redaktør for Berlingskes politiko.dk Nikolaj Rytgaard til august skifter tilbage til sin gamle arbejdsplads på Jyllands-Posten.

Her vender han tilbage til jobbet på Christiansborg-redaktionen, som han i 2014  forlod for at stå i spidsen for den politiske redaktion på Berlingske.

Jyllands-Postens chefredaktør, Pierre Collignon, udviser tilfredshed omkring jobskiftet:

”Vi kender Nikolaj Rytgaards kvaliteter. Han er en fremragende skribent med en veludviklet sans for at finde politiske nyheder," siger han og fortsætter:

"Vi ved, at vi med ham får en politisk reporter, der både kan sætte dagsordenen og skrive store søndagshistorier. Hans tid som Politiko-redaktør har kun gjort ham endnu stærkere."

Nikolaj Rytgaard nåede at være ansat i sin nye stilling hos Berlingske i ti måneder, før han igen vendte tilbage til Jyllands-Posten, hvor han var ansat i perioden 2012-2014.

Inden da var han i en kort periode journalist hos Altinget.dk.

Forrige artikel Information henter graverchef fra Berlingske Næste artikel Lykketoft skal lede verdens folketing