Patientforeningens konservative direktør hopper til LA

Direktør for Patientforeningen og byrådsmedlem for Det Konservative Folkeparti i Hørsholm Kommune Anders Vestergaard har meldt sig ind i Liberal Alliance.

Anders Vestergaard forlader Det Konservative Folkeparti og slutter sig til tropperne hos Liberal Alliance i Hørsholm.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

52-årige Anders Vestergaard er direktør i Patientforeningen og har været en del af Hørsholm Byråd siden 2014 med poster i Børne- og Skoleudvalget samt medlem af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. Dem beholder han, selvom han skifter parti. 

Den nye LA'er har været medlem af Det Konservative Folkeparti siden 1980 og har fungeret som rådgiver for partiet ved kommunalvalget i 2009 samt ved folketingsvalgene i 1998 og 2011, men nu bryder han båndet.

"Jeg oplever, at jeg i stigende grad bliver politisk udfordret såvel nationalt som lokalt af mit eget parti på grundlæggende værdier, og det er trist," lyder hans forklaring i pressemeddelelsen.

I stedet har han fundet sig til rette hos Liberal Alliance.

"Hos Liberal Alliance oplever jeg et stort politisk drive med fin respekt for det eksisterende, og LA's 2025-plan er både ambitiøs og gennemarbejdet. Det er et ansvarsfuldt parti, der fremlægger en sådan plan, og det glæder jeg mig meget til at være en del af," siger han i pressemeddelelsen.

Forrige artikel Finn Nørgaard-pris skal styrke gadesport i udsatte boligområder Næste artikel Özlem Cekic slutter sig til Nyrups psykiatrinetværk