Nyt netværk vil genvinde respekten for dansk landbrug

Tom Axelgaard er initiativtager til netværket FarmVision, der med klimaproblematikken som løftestang skal genvinde respekten fra samfundet.

Et nyt landbrugsnetværk med initiativtager Tom Axelgaard i spidsen skal forsøge at genvinde respekten fra samfundet.

FarmVision, som initiativet er blevet døbt, vil genvinde respekten med klimaproblematikken som løftestang.

Det oplyser vidensnetværket Farmbrella.

Tom Axelgaards FarmVision skal benytte de mest visionære kræfter i den danske agrosektor for at genvinde respekten fra samfundet:

”Dansk landbrug og fødevareproduktion har i mange år lidt under manglende tillid og respekt fra det øvrige samfund, men jeg tror faktisk at klimaproblematikken, som er så meget i fokus i dag, kan blive en løftestang for dansk landbrug. Gennem den kan landmændene måske genvinde den respekt, som de reelt fortjener,” siger initiativtager Tom Axelgaard i meddelelsen og fortsætter:

"Landbrugsproduktionen skal være bæredygtig i 'ordets fulde betydning', hvilket betyder, at agrosektoren i fremtiden skal producere kvalitetsprodukter med et 100 procent neutralt CO2-aftryk."

Tom Axelgaard er stifter af landbrugsvirksomheden Goodvalley, der ligeledes stræber efter et neutralt CO2-aftryk i alle dele af organisationen.

Forrige artikel Ny særlig rådgiver til Flemming Møller Mortensen Næste artikel Velux- og ATP-profiler nye i TV 2s bestyrelse