Ny direktør til Københavns Børne- og Ungdomsforvalting

Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvalting får ny administrerende direktør. Tobias Børner Stax skal stå i spidsen for Danmarks største forvaltning fra 6. august.

Tobias Børner Stax bliver ny administrerende direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Han har været en del af direktionen siden 2011, men i går besluttede Københavns Borgerrepræsentation at ansætte den 44-årige cand.scient.pol som ny administrerende direktør i forvaltningen.

Fra 2009-2011 var Tobias Børner Stax direktør for børne- og ungeområdet i Køge Kommune, og har siden 2011 været ansat som den ene af tre direktører i Børne- og Ungdomsforvaltningen i København.

Børne- og ungdomsborgmester, Pia Allerslev (V), mener at det er en helt rigtig beslutning:

”Tobias Børner Stax er den helt rigtige profil til jobbet med sine mange års erfaring på det kommunale område for børn og unge. Han har allerede vist, at han i et tæt samarbejde med politikerne og forvaltningen formår at realisere vores politiske beslutninger til konkrete løsninger af høj kvalitet for borgerne,” siger hun i en pressemeddelelse fra Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Forvaltingen, som Tobias Børner Stax kommer til at stå i spidsen for, er Danmarks største forvaltning med ca. 18.000 ansatte og varetager opgaver inden for dagtilbud og folkeskoler.

Tobias Børner Stax er uddannet cand.scient. pol. og er ph.d. i sociologi. Han afløser Else Sommer og tiltræder som administrerende direktør 6. august.

Forrige artikel Rigsrevisionens afdelingschef på vej mod EU Næste artikel Riskær taber i Højesteret