Kom med ind bag Finansministeriets lukkede døre

RUNDTUR: Nu kan man komme med ind bag Danmarks mest fotograferede glasdør, efter Google Street View onsdag var på besøg i Finansministeriet. Kig med her. 

Nu kan nysgerrige komme lidt tættere på et af de steder, hvor de store politiske reformer og finanslove bliver forhandlet på plads. 

Finansministeriet har nemlig som det første ministerium i Danmark åbnet for Googles street view-tjeneste, så man nu kan tage en virtuel tur ind bag glasdøren og eksempelvis ind i Struensee-værelset, der normalt er lukket land for offentligheden. Glasdøren er en af Danmarks mest fotograferede, da den ofte danner baggrundstæppe, når der lander finanslovaftaler, eller forhandlinger bryder sammen. 

Optagelserne til street view i Finansministeriet foregik onsdag, og allerede torsdag kunne man begive sig ud på en virtuel tur. 

Gå selv på opdagelse herunder:

Sidste sommer inviterede Christiansborg som et af de første parlamenter i verden Googles street view-tjeneste indenfor, så det nu er muligt at komme helt ind i Folketingssalen og tage en tur rundt på de lange gange. 

 

,

Forrige artikel Venstre afviser forslag om pause til studerende Venstre afviser forslag om pause til studerende Næste artikel Mogens Jensen: Umenneskeligt at skære i bistand nu Mogens Jensen: Umenneskeligt at skære i bistand nu