Jørgen Bardenfleth i spidsen for nyt vækstteam

Strategy Director i Microsoft International Jørgen Bardenfleth er udpeget til at stå i spidsen for Vækstteamet for IKT og digital vækst, der skal komme med anbefalinger til regeringen.

Vækstteamet for IKT og digital vækst skal komme med anbefalinger til, hvordan vi både understøtter et stærkt IKT-erhverv i Danmark og samtidig giver bedre muligheder for, at danske virksomheder gennem øget brug af digitalisering kan styrke deres konkurrenceevne og vækst. "De danske IKT-erhverv skal styrkes, og danske virksomheder skal udnytte det store potentiale, der ligger i at øge digitaliseringen og automatiseringen. Jeg er derfor glad for, at en meget kompetent gruppe af erhvervsfolk og videnspersoner har sagt ja til at indgå i regeringens nye vækstteam for IKT og digital vækst. Jeg ser frem til at modtage vækstteamets anbefalinger, som skal danne grundlag for regeringens vækstplan på området," siger erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF) i en pressemeddelelse. Uddannelsesminister Morten Østergaard (R) tilføjer: "IKT-branchen har sat nye standarder for innovation. Hastighed og globalt udsyn er kodeord for en branche, der skal skabe grundlaget for vækst og jobskabelse de kommende år. Vi skal bygge videre på et stærkt erhverv, gode digitale færdigheder og solid viden og uddannelser inden for IKT. Jeg ser derfor frem til vækstteamets anbefalinger." Vækstteamet afholder første møde i februar 2013 og forventes at aflevere sine anbefalinger til regeringen efter sommerferien 2013.
Forrige artikel Ny folketingskandidat for Socialdemokraterne på Frederiksberg Næste artikel Preben Mullit ny direktør i FS Bank