Generationsskifte i Pensam  

Til august overtager Torsten Fels og Benny Buchardt Andersen ledelsen i PenSam og afløser Helen Kobæk, der har været i selskabet i mere end 30 år.

400.000 danskere får sidst på sommeren to nye folk i spidsen for deres pensionsselskab. Til august afløses direktør Helen Kobæk således af Torsten Fels og Benny Buchardt Andersen, der sammen fremover vil lede PenSam.

Helen Kobæk har været med fra selskabets opstart i 1985, men fylder i år 67 og har derfor valgt at trække sig ved juli måneds udgang.

Fremover vil Torsten Fels fungere som administrerende direktør og Benny Buchardt Andersen som direktør.

FOA-formand og formand for PenSam Holding Dennis Kristensen udtaler i forbindelse med det bebudede generationsskifte:

”For FOA’s medlemmer er det resultaterne, der tæller. Jeg har fuld tillid til, at det nye makkerpar i spidsen for PenSam vil levere stærke resultater – både når det gælder store afkast og små omkostninger. Det er en vigtig ny etape, som nu begynder for at sikre gode arbejdsmarkedspensioner til FOA’s medlemmer.”

Både Torsten Fels og Benny Buchardt Andersen kommer fra andre direktørposter i selskabet, og har således allerede kendskab til selskabets forretningsgange. Begge er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

Forrige artikel Grønlandske IA mister profil Næste artikel Dødsfald: Fhv. borgmester Annelise Molin (67)