Fynsk socialdemokrat skifter til Alternativet

I protest mod Socialdemokratiets asylpolitiske linje melder partiets kommunalbestyrelsesmedlem i Faaborg-Midtfyn Mads Holdgaard sig ud og rykker i stedet til Alternativet.

Alternativet kan nu tælle til to kommunalbestyrelsesmedlemmer, efter at socialdemokraten Mads Holdgaard har smækket med døren i Faaborg-Midtfyn Kommune. 

Det er partiets asylpolitik og hårde udmeldinger på indvandreområdet, der får ham til at hoppe fra og slutte sig til Alternativet, skriver han på sin Facebook-profil.

Han kan ikke længere forsvare de værdier, som Socialdemokratiets folketingsgruppe giver udtryk for, og finder deres opbakning til regeringens asyl- og udlændingepolitik chokerende. Det har tvunget ham til at bryde med en lang socialdemokratisk familietradition, der går helt tilbage til hans oldefar. Også både hans farfar og far har været medlem af partiet, men nu får traditionen en ende. 

"En lang familietradition er brudt; som fjerde generations socialdemokrat og medlem af kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune melder jeg mig ud af partiet". / fra A til Å.....Mere info følger. God dag."
 
Forrige artikel DF'er forlader Midtjylland til fordel for Christiansborg Næste artikel Pind overtager UVVU-udpegning fra Lunde