Folkedansere ønsker 100.000 kr. for df.dk

DOMÆNE: Gode internetadresser er ved at få samme værdi som gode kontoradresser. Danske Folkedansere sælger df.dk i budrunde.

Der er lagt op til en ny dans om inter­netdomænenavnet df.dk. Foreningen Dan­ske Folkedansere har efter længere tids tovtrækning nu besluttet at ud­byde domænet gennem en lukket budrun­de. Foreningen forventer omkring 100.­000 kroner for df.dk, som blandt andet Dansk Folkeparti og et socialdemo­kra­tisk byrådsmedlem har kæmpet om.

"Vi vil forsøge med en lukket budrun­de, som bliver sendt ud til alle de, der har henvendt sig gennem årene. Hvis der ikke er nogle af buddene, der er tilfredsstillende, så venter vi med at sælge," siger Niels Winberg Clausen.
Han er formand for Danske Folkedansere, der har skiftet df.dk ud med det for foreningen mere mundrette folkedans.dk.

Socialdemokrater kæmper imod
Kæmpen om df.dk er for længst blevet en politisk kamp. Da det sidste år kom frem, at Dansk Folkeparti var interesseret i at købe domænet fra folkedanserforeningen, iværksatte det socialdemokratiske byrådsmedlem Mikael Lemberg straks en kampagne for at forhindre Pia Kjærsgaards parti i at overtage navnet, skriver tv2.dk.

Lemberg oprettede en Facebook-støttegruppe og indsamlede et anseligt beløb for at købe domænet og donere det til Dansk Flygtningehjælp. Indtil nu har 5324 brugere tilmeldt sig gruppen på Facebook.

Ville sælge via Lauritz.com
Før sommerferien overvejede Danske Folkedansere at sælge sit domænenavn via Lauritz.com, men auktionshuset var ifølge folkedanserne ikke indstillet på at sælge navnet for en mindstepris for 100.000 kroner. Derfor forsøger folkedanserne sig nu med en budrunde.

Forrige artikel Tid til dansk forbud mod flaskevand? Tid til dansk forbud mod flaskevand? Næste artikel Støjberg: 100.000 ledige bliver til flere