DSB-direktør rykker ind i Coop's bestyrelse

Susanne Mørch Koch, der er kommerciel direktør i DSB, bliver en del af Coop Danmarks bestyrelse. Det skriver FødevareWatch.

Bestyrelsen for Coop Danmark henter nye kræfter ind udefra i form af DSB's kommercielle direktør, Susanne Mørch Koch.

Hun skal udfylde den tomme plads efter Pernille Spiers Lopez, der flytter til Los Angeles og derfor har takket af i den store danske dagligvarekoncern.

Susanne Mørch Koch været ansat hos DSB siden 2008 og i de seneste tre år varetaget direktørposten for det kommercielle område. I perioder har hun desuden også haft ansvar for HR-afdelingen her. Det nye bestyrelsesmedlem er oprindeligt management konsulent fra McKinsey & Company og trækker karrierespor tilbage til KPMG Danmark og Arriva Danmark, hvor hun også sad i bestyrelsen.

Med den baggrund har hun en hel del at tilbyde Coop, lyder det fra bestyrelsesformand Lasse Bolander:

"Med Susanne får bestyrelsen tilført kompetence inden for service og HR. Hun har erfaring med at servicere over en halv million kunder pr. dag, i en virksomhed med mange medarbejdere og kompleks logistik – udfordringer der på mange måder ligner dem, vi har i Coop," siger han ifølge MediaWatch.

Udover Susanne Mørch Koch består bestyrelsen i Coop Danmark af Lasse Bolander, Jørgen Clausen, der er direktør i Buresø Invest, Claus Holst-Gydesen, som er koncerndirektør i Werhahn KG og administrerende direktør for Zwilling J. A. Henckels AG i Tyskland, Ole Juel Jakobsen, direktør i Kvickly Middelfart, Arne Wammen, som er varehuschef for Kvickly Års, Claus Solvig, der er tillidsrepræsentant for HK-ansatte og Palle Birk fra Aalborg Distributionscenter.

Forrige artikel Goldschmidt er ny direktør for entreprenørfirma Næste artikel Region Sjælland skal stå i spidsen for internationalt kræftprojekt