Borgmester-datter stiller op for Venstre i Hedensted

Merete Skovgaard-Jensen er ny V-kandidat i Hedensted Kommune. Hendes far Helge Nielsen var i mere end 20 år borgmester i kommunen. 

Merete Skovgaard-Jensen går i sin fars fodspor og forfølger nu en karriere i kommunalpolitik for Venstre. Det skriver Hedensted Avis.

Merete Skovgaard-Jensens far er den tidligere borgmester i Hedensted gennem mere end 20 år, Helge Nielsen.

Omend hun håber at blive valgt ind i kommunalbestyrelsen til november, er der ikke umiddelbart borgmesterambitioner at spore hos den 41-årige kandidat: 

"Jeg husker fra min barndom, at telefonen altid kimede. Det var fars liv at være til rådighed. Om jeg kommer til at gøre det på samme måde, er ikke sikkert, men jeg er meget bevidst om, lige som min far, at jeg tager en opgave på mig på vegne af andre. Det ligger i min opdragelse, at det blev forventet, at jeg bidrager med noget," siger hun til Hedensted Avis. 

Merete Skovgaard-Jensen overtager kandidaturet efter Hans Jørgen Hansen, der ikke genopstiller til byrådet. Venstre sidder tungt på flertallet i Hedensted med 13 ud af 27 mandater - og en borgmesterpost til Kirsten Terkilsen.

Forrige artikel JP-journalist i spil som ny formand for Presselogen Næste artikel Erfaren V-politiker vil tage endnu en tørn i Region Sjælland