Birgitte Vind får ekstra ordførerskab

Socialdemokratiets ældre- og ligestillingsordfører, Birgitte Vind, bliver nu også familieordfører, efter at Socialdemokratiet har genindført familieordførerskabet.  

Socialdemokratiet har tilføjet et nyt ordførerskab, og fremover skal Birgitte Vind (S), der allerede er ældre- og ligestillingsordfører, også være familieordfører. 

Det skriver Folketinget i en pressemeddelelse. 

Socialdemokratiet genindfører familieordførerskabet med ønsket om et større fokus på familieretshusets arbejde i skilsmissesager. 

Birgitte Vind blev valgt ind for Socialdemokratiet i 2019. Hun er uddannet lærer og har tænkt sig at bruge sin baggrund i rollen som familieordfører. 

"Jeg ser frem til opgaven som familieordfører. Jeg har i mange år beskæftiget mig med familieområdet i mit civile job på en folkeskole. Familie er afgørende for et barns opvækst. Som regeringsbærende parti skal vi være optaget af at skabe de bedste vilkår for familierne i dagligdagen, men også når tingene bliver svære, for eksempel i forbindelse med skilsmisse," siger Birgitte Vind.

 

Forrige artikel Dødsfald: Fhv. direktør for Storebæltsforbindelsen, Mogens Bundgaard-Nielsen (81) Næste artikel Per Mikael Jensen og Lars Tvede starter nyt medie