Behnke trækker sig som trafikformand

LØN: Den Konservative Tom Behnke trækker sig som formand for Rådet for Sikker Trafik. Det sker, efter at Rigsrevisionen har kritiseret store lønstigninger til rådets direktør.

Det Konservative folketingsmedlem Tom Behnke stopper med øjeblikkelig virkning som formand for Rådet for Sikker Trafik. Det oplyser han i en pressemeddelelse.

Beslutningen kommer, at Jyllands-Posten fredag kunne fortælle, at Behnke har givet store lønstigninger til rådets direktør, Anders Rosbo, uden at orientere Justitsministeriet.

Behnke kalder den manglende orientering for en misforståelse.

"Direktørens løn og ansættelsesvilkår skal jævnfør vedtægterne forelægges for henholdsvis forretningsudvalget og Justitsministeriet. Det er ikke sket grundet misforståelser om, hvem der sørgede for det. Det er således alene et spørgsmål om, hvorvidt formalia er blevet overholdt.  Uanset denne misforståelse er det formandens formelle ansvar, at vedtægterne overholdes," skriver Behnke.

 

Forrige artikel Lærerne opruster før folkeskoleforhandlinger Lærerne opruster før folkeskoleforhandlinger Næste artikel Dødt løb mellem Venstres toere Dødt løb mellem Venstres toere