Bæredygtigt Landbrug har ansat tidligere Holst-rådgiver

Landbrugsorganisationen Bæredygtigt Landbrug har hentet den tidligere spindoktor for Carl Holst (V), Christian Ingemann, ind som presse- og kommunikaionsmedarbejder.

Christian Ingemann Nielsen, som var personlig assistent for Carl Holst (V), mens Holst var regionsrådsformand i Region Syddanmark, og spindoktor for ham i Forsvarsministeriet, har fået nyt job.

1. april rykkede han ind hos Bæredygtigt Landbrug som kommunikations- og pressemedarbejder. Det skriver Fyens.dk.

"Jeg skal lave almindeligt journalistisk arbejde, lave Facebook-opdateringer, skrive pressemeddelselser, opdatere hjemmesiden og give presserådgivning," siger Christian Ingemann til avisen.

Christian Ingemann fik en central rolle i medie-stormvejret omkring Carl Holst, da det var den tidligere ministers tætte samarbejde med netop ham under valgkampen, mens Region Syddanmark betalte hans løn, der var en af hovedårsagerne til, at Carl Holst i sidste ende trak sig som forsvarsminister. Også hans nye arbejdsgiver har for nyligt været en tur i mediemøllen i forbindelse med den nye Landbrugs- og Fødevarepakke, der blev slutningen på Eva Kjer Hansens tid som landbrugs- og miljøminister.

44-årige Christian Ingemann er uddannet journalist og var forside­redaktør og souschef på Fredericia Dagblad, inden han kom til Region Syddanmark.

Forrige artikel Formanden for Energinet.dk takker af Næste artikel Information-journalist får TrygFondens Fellowship