Aller får ny kommerciel direktør

Kim Christian Hvidkjær sætter sig i stolen som kommerciel direktør for Aller Media fra 1. april. Med ansættelsen sikrer han sig samtidig en plads i mediekoncernens topledelse.

Aller Media A/S har fundet en ny kommerciel direktør i form af Kim Christian Hvidkjær, der tiltræder ved månedsskiftet. Det skriver medievirksomheden i en pressemeddelelse.

Dermed er han manden, der skal videreudvikle mediehusets kommercielle forretning og være med til at skabe nye forretninger i koblingen mellem medieforretningen og de opkøbte virksomheder inden for Leisure og Media Marketing. Samtidig indtræder han med ansættelsen i Allers topledelse.

Kim Christian Hvidkjær er tidligere stifter og administrerende direktør i det digitale markedsføringsbureau Shockwaved og administrerende direktør for reklamebureauet TBWA\Danmark.

Dermed er han både erfaren og yderst kompetent til jobbet, siger Aller Medias administrerende direktør, Pål Thore Krosby, i pressemeddelelsen:

"Kim Christian Hvidkjær er en meget kompetent profil, der allerede har en række succeser bag sig. Foruden sin erfaring fra en række vellykkede startups, har Kim et indgående kendskab til at drive digital forretning og forretningsudvikling og vil med sin indsigt i disse områder bidrage til, at vi bliver endnu stærkere på digital udvikling."

Selv udtaler Kim Christian Hvidkjær:

"Jeg er beæret over at få lov til at være med på det hold, der sammen skal sætte retningen for en meget spændende virksomhed. Jeg glæder mig meget til, at jeg med et team af både dygtige og dedikerede medarbejdere skal videreudvikle den kommercielle forretning."

Kim Christian Hvidkjær har en executive master fra CBS, hvor han skrev afsluttende projekt om kapitalisering på tværs af digitale platforme, og han overtager stillingen fra Jesper Ulsø, der er blevet direktør for en ny strategisk enhed i Aller-koncernen.

Forrige artikel Jakob Sheikh får pris for portrætter af Syrienskrigere Næste artikel Ny international direktør i Dansk Institut for Menneskerettigheder