Bødskov udpeger skattesagskommission

KOMMISSION: Justitsminister Morten Bødskov (S) har nu formelt nedsat den kommission, der skal kulegrave handlingsforløbet i forbindelse med statsministerens skattesag.

Justitsminister Morten Bødskov (S) har nu nedsat den kommission, der skal kulegrave handlingsforløbet i forbindelse med statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag. 

Efter kommissoriet (se nedenfor) har undersøgelseskommissionen til opgave at undersøge og redegøre for det samlede begivenhedsforløb, som knytter sig til, hvad statslige forvaltningsmyndigheder har foretaget sig i forbindelse med SKAT Københavns behandling af Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnocks skattesag.

Undersøgelseskommissionen er nedsat i henhold til lov om undersøgelseskommissioner og har fået følgende sammensætning:

Landsdommer Lars E. Andersen, Vestre Landsret, er efter fælles indstilling fra Østre og Vestre Landsret udpeget som formand for undersøgelseskommissionen.

Advokat Martin Simonsen er efter indstilling fra Advokatsamfundet udpeget som kommissionens advokatmedlem.

Professor, dr. jur. Niels Fenger, Københavns Universitet, er udpeget som kommissionens medlem med særlig indsigt i offentligretlige spørgsmål.

Desuden er advokat Lars Kjeldsen udpeget som udspørger for kommissionen.

Forrige artikel S har den mindste vælgerreserve S har den mindste vælgerreserve Næste artikel Hver femte ser kommunalreform som succes Hver femte ser kommunalreform som succes