Venstre fremlægger vækstpakke

DOKUMENTATION: Venstre fremlægger vækstpakke, der bl.a. skal få pensionsopsparingen på arbejde som investering i små og mellemstore danske virksomheder.

Venstre fremlagde på sit sommergruppemøde i Hanstholm en vækstpakke, som partiet omtaler med ordene:

"Det er nye tider. Den globale økonomiske har ændret vilkårene i dansk politik. Politik handler ikke længere blot om at fordele velstand, men også om at skabe den velstand, som er forudsætningen for varig velfærd.

Før sommerferien ryddede vi regningen af bordet med genopretningspakken, så vi nu kan lægge vores energi i en offensiv og fremadrettet vækstdagsorden. For de nye tider kræver handling. Derfor har Lars Løkke Rasmussen i dag præsenteret nogle helt konkrete vækstinitiativer.

Vi går i dialog med pensionskasserne og andre institutionelle investorer om at afsætte i alt 5 milliarder kroner til investeringer i iværksætteri samt i små- og mellemstore virksomheder. Den økonomiske krise må ikke blive en bremse på vækst og udvikling i danske virksomheder. Læs mere her.

Og vi gør det nemmere og mere attraktivt at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Det gør vi ved at give en særlig beskæftigelsesbonus til enlige forsørgere som bevæger sig fra ledighed til beskæftigelse. Det gælder enlige forsørgere der pr. 1. august 2010 modtog dagpenge, revalidering eller sygedagpenge."

Forrige artikel Italiens regering svækket efter mistillidsvotum Næste artikel Krause: Sohn glemmer egen personhetz Krause: Sohn glemmer egen personhetz