Løkke: Tillykke Anders!

STØTTE: Danmarks kommende statsminister Lars Løkke Rasmussen ønsker sin chef og kommende NATO-generalsekretær tillykke med udnævnelsen.

"Der er virkeligt grund til at sige tillykke til Anders, til hele Danmark og til Nato med den flotte udnævnelse," siger Venstres næstformand, finansminister Lars Løkke Rasmussen i en pressemeddelelse og fortsætter: 
 
"Jeg er utrolig stolt over, at Anders på den måde indskriver sig i rækken af Venstreformænd, der har opnået fine topposter i udlandet. Anders har været én af de største statsministre, vi har haft i Danmark.

Han har ydet en utrættelig indsats gennem fire årtier. Han vandt regeringsmagten ovenpå en enestående valgkampagne i 2001. Han har stået i spidsen for at gennemføre stribevis af liberale mærkesager og reformer, der har skabt et friere, rigere og rimeligere Danmark.

Og med Anders i spidsen har vi nu gennem 7½ år haft en enestående stabil parlamentarisk situation. Det har været et privilegium at arbejde sammen med Anders Fogh Rasmussen, både som minister og som næstformand i Venstre," fastslår Danmarks næste statsminister, Lars Løkke Rasmussen.

Forrige artikel Ammitzbøll: Stor mulighed for Fogh Næste artikel Vestager: Fogh har brudt sin kontrakt