DN genvælger siddende præsident

VALG: På Danmarks Naturfredningsforenings repræsentantskabsmøde i Silkeborg blev Ella Maria Bisschop-Larsen genvalgt som præsident.

Ella Maria Bisschop-Larsen blev på repræsentantskabsmødet lørdag den 25. april genvalgt som præsident for Danmarks Naturfredningsforening med 138 stemmer mod 66 stemmer til udfordreren Michael Stoltze.

"Jeg kan love for, at jeg er glad for at blive genvalgt. Det er et stort privilegium at stå i spidsen for Danmarks største grønne organisation. Kampvalget har fået renset luften, og vejen frem er klar. Den kurs står vi nu igen samlet om," siger Ella Maria Bisschop-Larsen.

Ella Maria Bisschop-Larsen er 58 år og kommer fra Gudbjerg på Fyn, hvor hun driver et økologisk landbrug. Hun er uddannet biolog fra Københavns Universitet.

Udfordreren Michael Stoltze, 53 år, ønskede Ella Maria Bisschop-Larsen tillykke med valget:

"Jeg vil sige, at det var en klar tilkendegivelse. Det er godt. Og det er godt, at der var et kampvalg, hvor vi fik diskuteret, hvad vi vil med Danmarks Naturfredningsforening," siger Michael Stoltze, der fortsætter i foreningens forretningsudvalg.

Forrige artikel Regeringen svigter ulighedsbekæmpelsen Regeringen svigter ulighedsbekæmpelsen Næste artikel Søvndal: Jernnæve mod organiserede kriminelle Søvndal: Jernnæve mod organiserede kriminelle