Leif Mikkelsen genvalgt som LA-formand

GENVALG: Leif Mikkelsen er genvalgt til formand for Liberal Alliance på partiets landsmøde i København, mens Mai Christensen genvalgtes som næstformand.

Leif Mikkelsen, formand for Liberal Alliance og tidligere MF'er for Venstre, er blevet genvalgt som formand for Liberal Alliance på Tivoli Congress Center i København. Ingen modkandidater havde meldt sig på banen.

"Jeg er rigtig glad for, at baglandet har vist mig tillid og endnu en gang valgt mig som landsformand for Liberal Alliance. Jeg skal føre Liberal Alliance sikkert gennem det kommende folketingsvalg, og det glæder jeg mig til," siger Leif Mikkelsen i en pressemeddelelse fra partiet. 

Leif Mikkelsen ser frem til fortsat at skulle stå i spidsen for et parti, som i sin egen selvforståelse "har haft gevaldigt vokseværk" gennem det sidste år.

"I løbet af det sidste år har vi ikke bare oplevet stor fremgang i meningsmålingerne - vi har også mere end fordoblet antallet af medlemmer. Nye lokalforeninger skyder op overalt i landet, og flere borgerlige kommunalpolitikere har skiftet til Liberal Alliance. Det kan vi alle sammen være rigtig stolte af," siger Leif Mikkelsen.

Mai Christiansen, næstformand for Liberal Alliances bestyrelse, organisationskonsulent og medlemssekretær for MF'er Villum Christensen, blev uden modkandidater genvalgt til næstformand.

Hardinger bag slagsang 
"Kald en spade for en spade", hedder i øvrigt Liberal Alliances nye valgsang, der er skrevet af tidligere Shubidua-medlem Michael Hardinger og den århusianske musiker Tania Ovesen.

Michael Hardinger var fløjet ind fra USA for at optræde med sangen på Liberal Alliances landsmøde.

Forrige artikel Støjberg: Seniorer skal omskoles Støjberg: Seniorer skal omskoles Næste artikel Kennedy-bog giver overblik, men mangler dybde Kennedy-bog giver overblik, men mangler dybde