Denne uge på Udvikling (15)

DET SKER: Justitsminister Morten Bødskov (S) er i åbent samråd om forholdene i Rumænien for kommende hjemsendte flygtninge. Udenrigsministeriet inviterer til seminar om, hvordan Danmark kan være med til at sikre, at specielt EU's politikker ikke underminerer udviklingssamarbejdet. Læs mere her.

Ministeren
Tirsdag 9. april er justitsminister Morten Bødskov (S) i åbent samråd i Udvalget for Udlændige- og Integrationspolitik om undersøgelse af forholdene i Rumænien, før burmesiske flygtninge tilbagesendes. 

Folketinget
Tirsdag 9. april er der 1. behandling af forslag til lov om Institut for Menneskerettigheder - Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution og lov om Dansk Institut for Internationale Studier (L 197). Lovforslaget indebærer en udvidelse af Institut for Menneskerettigheders bestyrelse med ét medlem, udpeget af Grønlands Råd for Menneskerettigheder, og en ændring af muligheder til at udpege medlemmer til Dansk Institut for Internationale Studiers bestyrelse. Lovforslaget er fremsat af udenrigsminister Villy Søvndal (SF).

Samme dag er justitsminister Morten Bødskov (S) i åbent samråd i Udvalget for Udlændige- og Integrationspolitik om undersøgelse af forholdene i Rumænien, inden burmesiske flygtninge sendes tilbage.

Login