Politikere stiller skarpt på grundskolen og ungdomsuddannelserne

PANELDEBAT: Det nye debatpanel på Altinget : uddannelse vil sætte fokus på grundskolen og ungdomsuddannelsernes fremtid, muligheder og udfordringer. Mød panelet her, der tæller undervisningsminister Christine Antorini (S) og Folketingets folkeskole-, gymnasie- og undervisningsordførere. 

Med implementeringen af folkeskole- og erhvervsuddannelsesreformerne samt det kommende eftersyn af gymnasierne er der lagt op til store ændringer på uddannelsesområdet.

Som følge af det og et snarligt folketingsvalg sætter Altinget : uddannelse fokus på, hvad partierne har på dagsordnen på uddannelsesområdet.

Hvilke muligheder og udfordringer går folkeskolen og ungdomsuddannelserne i møde? Hvordan fungerer den nye folkeskolereform? Og hvordan ser fremtiden for ungdomsuddannelserne ud?

Det er nogle af de spørgsmål, der kan komme til debat i efterårets nye debatpanel på Altinget : uddannelse. 

Blandt debattørerne er: 

Undervisningsminister Christine Antorini (S)
Christine Antorini har været medlem af Folketinget for Socialdemokraterne siden 2005. Hun har været undervisningsminister siden oktober 2011. Christine Antorini er uddannet cand.comm. i offentlig forvaltning fra Roskilde Universitet.

Marie Krarup (DF)
Marie Krarup har været medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti siden 2011. Hun er forsvars- og beredskabsordfører og fra 2012 gymnasieordfører. Marie Krarup er uddannet cand.mag. i slavisk sprog med bifag i samfundsfag.

Peter Juel Jensen (V)
Peter Juel Jensen har været medlem af Folketinget for Venstre siden 2007. Han er partiets undervisningsordfører. Peter Juel Jensen er læreruddannet fra Hjørring Seminarium. 

Login