Denne uge: Topmøde i Aalborg og karakterer i børnehaven

KL-topmødet i Aalborg om kommunernes arbejde med børn og unge er ugens store begivenhed i dansk uddannelsespolitik, hvor både børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil og Reformkommissionens Nina Schmidt deltager. 

Aalborg Kongres & Kultur Center huser dette års Børn og Unge Topmøde i KL. Her samles landets kommunalpolitikere, forvaltningsdirektører og -chefer samt andre aktører under temaet 'Kvalitet og værdi for alle børn og unge’.  

Topmødet løber hele mandagen og tirsdag. Mandag skal børne- og uddannelsesminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) medvirke i en samtale om udvikling af børne- og ungeområdet. Tirsdag skal Reformkommissionens formand, Nina Schmidt, tale om unge og uddannelse, som også er temaet for kommissionens sidste rapport som forventes offentliggjort til december.

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil er kaldt i samråd om børn og unges mentale helbred. Omdrejningspunktet for samrådet er Sundhedsstyrelsens udgivelse fra marts, 'Den Nationale Sundhedsprofil 2021'. Sundhedsminister Magnus Heunicke deltager også i samrådet.

Login