Mød det nye debatpanel på Altinget | Uddannelse

DEBATPANEL: Et nyt hold debattører er klar til at komme med spændende indspark i en debat om, hvordan man kan samtænke uddannelsesområdet. Mød de nye paneldeltagere her.

Forårets debatpanel på Altinget | Uddannelse er skudt i gang. Et nyt, bredt ensemble af otte debattører vil diskutere, hvordan man kan samtænke uddannelsesområdet og skabe mere flydende overgange mellem dagtilbuddene, grundskolen og ungdomsuddannelserne. De otte debattører er med forskellige udgangspunkter tilknyttet og har relevans for den danske uddannelsessektor.

<img align="left" src="@nyimg=11033@" /> Henning Pedersen, formand for BUPL
63-årige Henning Pedersen har som formand for BUPL en lang række politiske ansvarsområder i foreningen, herunder overenskomstforhandlinger- og forhold i øvrigt, Særlige Landsdækkende Overenskomster, Pædagogernes Forhandlingsfællesskab, Pensionspolitik- og forhold og Fagpolitisk ledelse. Derudover sidder han i tænketanken Ceveas bestyrelse.

<img align="left" src="@nyimg=11034@" /> Vera Rosenbeck, formand for Danske Skoleelever
Vera Rosenbeck har siden marts 2011 være formand for Danske Skoleelever. Som formand og skoleelev markerer Vera Rosenbeck sig som fortaler for vigtigheden af, at skoleelever har en stemme i i udviklingen af grundskolen. 

Login