Eftersynet af folkeskolen er allerede i gang

VORES SKOLE: Statsministeren har bebudet et 360 graders eftersyn af folkeskolen, men det foregår allerede, siger den skole-politiske alliance "Vores Skole".

Da statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) for nylig lancerede, at folkeskolen har brug for et 360 graders eftersyn, var Skolen på Duevej på Frederiksberg allerede i gang med at opstarte et projekt, der skal gøre dårligere læsere til bedre læsere med hjælp fra forældrene.

Tiltaget på den københavnske skole udspringer af det omfattende skole-politiske fællesskab "Vores Skole", der med DI, Skole & Samfund, Danmarks Lærerforening, Skolelederne og Danske Skoleelever er gået sammen om at sikre fremtidens folkeskole.

På Skolen på Duevej skal forældrene inddrages i at lære eleverne at læse bedre ved at kende redskaberne bag læseundervisningen. Målet er halvere antallet af dårligere læsere, og projektet indrammer meget fint, hvordan fremtidens skole kan være - og hvordan den bliver bedre, siger Casper Venbjerg Hansen, uddannelsespolitisk konsulent i DI.

Login