Denne uge på Uddannelse (4)

DET SKER: Børne- og undervisningsministeren er kaldt i samråd om aktivitetstimer og øget faglighed i folkeskolen. Undervisningsministeriet inviterer til konference om IT i selvejende institutioner, og i Aarhus afholdes DM i Skills. Læs mere her.

Ministeren
Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) besøger mandag 21. januar EUC-Vest i Esbjerg. 

Tirsdag 22. januar taler ministeren ved 50-årsdagen for Elysée-traktaten i København. Samme dag er hun kaldt i samråd i Børne- og Undervisningsudvalget. 

Christine Antorini holder torsdag 24. januar åbningstale ved Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser, DM i Skills. Samme dag besøger hun Silkeborg Gymnasium og Horsens Sprogcenter.

Fredag 25. januar åbner ministeren konferencen "Haver til Maver" arrangeret af Aarstiderne. Samme dag deltager hun i DM i hjemkundskab i Odense, som arrangeres af Madkulturen. Christine Antorini åbner desuden Tårnborgkonferencen i Korsør.

Folketinget

Tirsdag 22. januar har Børne- og Undervisningsudvalget kaldt Christine Antorini i samråd. Udvalget har anmodet ministeren om at oplyse om evidens mellem antallet af aktivitetstimer og øget faglighed i folkeskolen.

Login