Denne uge på Uddannelse (3)

DET SKER: Børne- og Undervisningsudvalget modtager en række deputationer. DEO inviterer til seminar om EU i undervisningen. KL, DA, LO og CABI holder konference om job og uddannelse til unge. Læs mere her.

Ministeren
Mandag 14. januar er børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) på besøg i Viborg Kommune. Her besøger hun blandt andet Viborg Katedralskole og Viborg Gymnasium og HF. Samme dag er hun i Bjerringbro for at besøge Naturvidenskabernes Hus, og senere besøger hun Tradium i Randers.

Onsdag 16. januar deltager ministeren i paneldebat ved symposium om forsknings- og vidensformidling i de danske medier i København.

Torsdag 17. januar taler ministeren ved lancering af nyt skoleledernetværk på Børsen.

Fredag 18. januar er Christine Antorini i Helsinge, hvor hun deltager i indvielsen af den nybyggede Nordstjerneskole. Samme dag holder hun tale om Ny Nordisk Skole for Gribskov Lærerkreds medlemskursus for lærere i Gribskov Kommune. 

Folketinget
Tirsdag 15. januar modtager Børne- og Undervisningsudvalget deputationer fra Danske Erhvervsskoler om folkeskoleudspil og styrkelse af de merkantile uddannelser og de tekniske erhvervsuddannelser samt fra Landsforeningen af Opholdssteder, Botilbud og Skolebehandlingstilbud om minimumsstørrelser på interne skoler i dagbehandlingstilbud m.m. Udvalget modtager desuden deputationer fra Syddansk Erhvervsskole om forsikringsforhold for frafaldstruede elever og fra Dansk Råd for Genoplivning og TrygFonden om livreddende førstehjælp som del af reform af folkeskolen.

Login