Veloplagt Løkke lagde ud med Trump-parodi til regionerne

Se de underholdende elementer i Lars Løkke Rasmussens (V) tale ved Danske Regioners generalforsamling. (6. april 2017) Klip: Danske Regioner

SAMMENDRAG: ”What a great man.” Sådan indledte Lars Løkke Rasmussen (V) sin tale ved regionernes generalforsamling torsdag, hvor han fik salen til at grine flere gange. Se klippet her. 

Torsdag talte statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) til Danske Regioners generalforsamling. 

Statsministeren lagde blandt andet ud med en parodi på den amerikanske præsident, efter at generalforsamlingens dirigent henviste til Trump i sin introduktion af statsministeren:

”I totally agree, what a great man, what a great country,” lød det blandt andet fra statsminsteren, efter han var blevet præsenteret.  

Men der var også plads til at takke regionsrådsformand Bent Hansen (S).

Lars Løkke Rasmussen (V) bemærkede blandt andet med et glimt i øjet, at Bent Hansen er blevet indbegrebet af Danske Regioner, på trods af at han tidligere var modstander af dem.  

Senere i talen blev der også grinet, da statsminsteren ved en fejl byttede rundt på millioner og milliarder, og Lars Løkke refererede til en situation, hvor han gjorde Folketinget rundtosset, da han skulle forklare regeringens skattepolitik

Der var dog også alvor i talen.

Lars Løkke Rasmussen gjorde således opmærksom på, at staten ikke kommer til at droppe effektiviseringskrav til regionerne. Læs mere om det her. 

Se sammendraget ovenfor. 

,

Forrige artikel Løkke holder fast i forhadt produktivitetskrav Løkke holder fast i forhadt produktivitetskrav Næste artikel Disse sager på sundhedsområdet skal du holde øje med Disse sager på sundhedsområdet skal du holde øje med
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.